Šport > Nogomet
15 ogledov

Prisilni počitek za Assou-Ekotta

Benoit Assou-Ekotto EPA
Poškodbe so vsakdanji del nogometne igre, kar sta na svoji koži občutila nogometaša angleške Premier League Benoit Assou-Ekotto in Andrew Johnson. Prvi bo moral prestati manjši operativni poseg, medtem ko je za drugega sezona že končana.

Nogometaš angleškega prvoligaša Tottenhama Benoit Assou-Ekotto bo z igrišč odsoten štiri tedne. Razlog je poškodba kolena, je potrdil trener André Villas-Boas. Kamerunski branilec je zadnje štiri sezone redno igral za Spurse, nedeljsko prvenstveno tekmo proti Readingu pa je zaradi poškodbe izpustil. Zdaj ga čaka manjši operativni poseg. "Benoitu precej zateka koleno, zato gre na lažjo operacijo. Zadnje tekme je igral z bolečinami, zato je treba poškodbo sanirati," je dejal Villas-Boas.

Konec sezone za Andrewa Johnsona

Andrew Johnson | Avtor: EPA EPA
Andrew Johnson, napadalec angleškega nogometnega prvoligaškega moštva Queens Park Rangers, bo bržčas ob celotno sezono, potem ko si je na sobotni prvenstveni tekmi Premier League proti Chelseaju (0:0) resno poškodoval koleno. Enaintridesetletnik je moral z igrišča že v prvem polčasu tekme na Loftus Roadu, podrobnejši zdravniški pregled pa je pokazal, da gre za zelo resno poškodbo. "Andy Johnson ima poškodovane kolenske vezi, zato bo po ocenah zdravnikov z igrišč odsoten večji del sezone," so danes prek Twitterja sporočili pri QPR.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.