Šport > Nogomet
38 ogledov

Prva reprezentanca sveta odpovedala trening

eden hazard belgija EPA
Belgijskia nogometna reprezentanca je morala zaradi terorističnih groženj že odpovedati novembersko tekmo s Španijo, tudi tokratni dvoboj je pod velikim vprašejem.

Belgijska nogometna reprezentanca je po eksplozijah na bruseljskem letališču Zaventem in na postaji podzemne železnice v središču belgijske prestolnice odpovedala današnji načrtovani trening za prijateljsko tekmo s Portugalsko, ki bo na sporedu v torek, 29. marca, na bruseljskem stadionu kralja Baudouina.

"Naše misli so danes pri vseh žrtvah terorističnega napada, nogomet je povsem drugotnega pomena," je na Twitterju zapisala belgijska nogometna zveza (KBVB). Belgijci so sicer na Fifini lestvici prvi, sledijo jim Argentinci in Španci.

Novembra lani je Belgija zavoljo terorističnega napada v Parizu in groženj o podobnih namerah na stadionu v Bruslju odpovedala prijateljsko tekmo prav s Španijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.