Šport > Nogomet
98 ogledov

Prvi intervju Lionela Messija

Lionel Messi Reuters
Čudežni deček Lionel Messi je pred dvanajstimi leti opravil prvi intervju v svoji karieri. Trinajstletnik v dresu Newell's Old Boys je že takrat sanjal, da bo nekoč postal eden najboljših nogometašev na svetu.

''Lionel Messi ima pred seboj sijajno prihodnost,'' so zapisali v uvodu članka o Argentincu, ki ga je pred dvanajstimi leti objavil La Capital de Rosario.

barcelona real sociedad leo messi | Avtor: Reuters Reuters
Lionel Messi je v intervjuju spregovoril o številnih temah, za idola pa je imenoval svojega očeta. Nogometni navdih je črpal od svojega brata in bratranca, medtem ko najboljšega prijatelja ni želel posebej imenovati. Mladi Argentinec je takrat navijal za Newell's Old Boys in sanjal o tem, da bo nekoč zaigral v prvi ekipi. Takrat se mu še sanjalo ni, da ga bo že čez nekaj mesecev v svoje vrste sprejela Barcelona, kjer je začel pisati nogometno zgodovino.

Njegov drugi najljubši šport je bil rokomet, v prostem času pa je najraje poslušal glasbo. Za svoj najljubši film je imenoval Baby's Day Out, za najljubšo knjigo pa Biblijo. Najbolj mu je teknil piščanec, kot glavni cilj pa si je zastavil, da bo končal srednjo šolo. Kaj pa moto? ''Biti prvi,'' je bil jasen trinajstletni Messi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.