Šport > Nogomet
148 ogledov

Prvoligaš po nekaj mesecih znova zamenjal trenerja

Aleksandar Radosavljević Profimedia
Radosavljević nič več v Kopru, prihaja Bogatinov.

Slovenski nogometni prvoligaš Koper je zaradi slabih rezultatov prekinil sodelovanje s trenerjem Aleksandrom Radosavljevićem. Ta je Koprčane prevzel v zimskem premoru, nato pa z njim vpisal tri zmage, neodločen izid in šest porazov, zadnjega v sredo po enajstmetrovkah v četrtfinalu pokala proti Muri. Zamenjal ga bo Oliver Bogatinov.

Novico je uradno na svoji spletni strani potrdil klub z Obale in zapisal, da bo Bogatinov z ekipo danes opravil že prvi trening.

Bogatinov, ki bo po Zoranu Zeljkoviću, Safetu Hadžiću in Radosavljeviću, ki je bil pred tem selektor slovenske vrste do 16 let, četrti strateg Kopra v sezoni, je pred kratkim sporazumno prekinil pogodbo s Kalcerjem iz Radomelj, prav ta pa bo v soboto naslednji tekmec Koprčanov v Prvi ligi Telemach.

Koper je trenutno na petem mestu prvenstvene lestvice, Radomlje pa so zadnje.

Bogatinov je v Kopru, kjer je tudi igral, vodil mladinski pogon, bil pomočnik trenerja v sezoni, ko se je Koper veselil naslova državnega prvaka, ter opravljal funkcijo športnega in finančnega direktorja.

Oliver Bogatinov | Avtor: Profimedia Oliver Bogatinov. Profimedia

Zdaj se bo pri Kopru prvič preizkusil še v vlogi glavnega trenerja. Pomagal mu bo Igor Božič, do nedavnega trener mladincev, medtem ko v preostalem trenerskem štabu ne bo prišlo do sprememb, so še zapisali pri Kopru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice