Šport > Nogomet
28 ogledov

Raiola: "Balotelli stane toliko kot Mona Liza"

mario balotelli EPA
V preteklih dneh je predsednik Milana, Silvio Berlusconi, dejal, da prihod Maria Balotellija v lombardijsko prestolnico "niso sanje". Danes je njegovo izjavo na trhle noge postavil agent "Super Maria", Mino Raiola.

Ob Carlosu Tevezu, Edinu Džeku in Sergiu Agüeru se Mario Balotelli v Manchester Cityju v preteklosti ni pretirano naigral. Vseskozi ga spremljajo govorice o odhodu, največkrat nazaj v Milano, bodisi k Interju ali Milanu.

A tovrstna namigovanja je danes odločno zavrnil Italijanov agent, Mino Raiola, ki je sicer tudi agent Zlatana Ibrahimovića. "Balotelli stane toliko kot Mona Liza. Noben klub v Italiji si ga ne more privoščiti."

Samo za primerjavo: delo Leonarda Da Vincija je bilo nazadnje ocenjeno leta 1962, ko je vrednost slike znašala okrog 62 milijonov funtov, kar bi glede na inflacijo danes znašalo okrog 477 milijonov funtov oziroma okrog 590 milijonov evrov.

Tudi če bi Milan našel sredstva za nakup otroka Interja, pa Raiola zatrjuje, da ga angleški prvaki niti niso pripravljeni prodati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.