Šport > Nogomet
15 ogledov

Razbili stekla in "podelili" šampone

navijači navijač Olimpija Crvena Zvezda Stožice bakla bakle dim Delije Saša Despot
Dan po tem, ko so nogometaši Crvene zvezde razkrili finančno stanje v klubu, jih je na parkirišču v bližini Marakane pričakalo neprijetno presenečenje.

Nogometaši Crvene zvezde so z odprtim pismom opozorili na finančno stisko v klubu, ki naj bi bila tako huda, da si igralci ne morejo privoščiti niti šampona.

Navijači srbskega prvoligaša so se nogometašem "maščevali" na svojevrsten način. V noči na torek so v bližini Marakane poškodovali 13 avtomobilov, večinoma v lasti nogometašev, in v vsakega vrgli po eno plastenko šampona. 

Preiskavo je na kraju zločina opravil policist v civilu, medtem ko predstavniki sedme sile po posredovanju varnostnikov niso smeli blizu. Policiji bo delo olajšala nadzorna kamera, ki je posnela dogajanje na parkirišču.

Nogometašev Crvene zvezde v teh dneh ni v Beogradu, saj so dogajanje v domačih ligah prekinile reprezentančne akcije. Srbski prvoligaš je po osmih odigranih kolih na petem mestu domačega nogometnega prvenstva in za vodilnim Partizanom zaostaja za štiri točke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.