Šport > Nogomet
21 ogledov

Stojanović ostaja v sedlu na Marakani

Stojanović Slovenija Grčija prijateljska tekma Kufstein selektor EPA
Upravni odbor Crvene zvezde je po rednem zasedanju sporočil, da bodo o morebitnih spremembah v vodstvu kluba odločali na redni skupščini, ki bo 25. oktobra.

O usodi slovenskega trenerja Slaviše Stojanovića niso razpravljali, kljub slabim rezultatom na začetku sezone Ljubljančan zaenkrat ostaja na klopi beograjskega velikana.

Upravni odbor se bo znova sestal čez nekaj dni, takrat pa bodo odločali o usodi Stojanovića. "O morebitnih spremembah bomo govorili na skupščini, ki bo 25. oktobra, o trenerju danes nismo odločali," je dejal podpredsednik Crvene zvezde Ivica Tončev po koncu sestanka v klubskih prostorih. Drugi podpredsednik Slaviša Kokeza je ponovil, da je pripravljen ponuditi odstop. "V Crveni zvezdi rabimo ljudi, ki lahko vložijo vsako leto 200, 300 ali 500.000 evrov. S tem bi se klub postavil na noge," je povedal Kokeza.

Zvezda rekorderka

Stojanović tako vsaj za zdaj ostaja trener Crvene zvezde, ki je v nedeljo z 0:2 izgubila proti nogometašem Čukaričkega in doživela še tretji poraz v uvodnih osmih krogih srbskega prvenstva. Pri tem je postavila tudi neslavni rekord, saj je prejela najhitrejši gol v zgodovini srbske lige (18. sekunda). Zvezda je trenutno na petem mestu prvenstva in ima štiri točke zaostanka za vodilnima ekipama, Partizanom in Čukaričkijem.

Stojanovića so sicer "menjali" že po izpadu iz Evropske lige proti ukrajinskemu Černomorcu, potem po remiju proti Donjem Sremu, ko je stadion Marakana praznoval 50. obletnico odprtja, nazadnje pa po prvenstvenem porazu proti Voždovcu, ko so Delije igralce dobesedno slekle, saj le-ti naj ne bi bili vredni dresa nekdanjega evropskega prvaka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.