Šport > Nogomet
6 ogledov

Razgibavajte prste

Zmagovalec tretjega turnirja poletne lige bo prejel nov mobilni telefon Motorola Žurnal24 main
Če zmagate na tretjem turnirju poletne lige, vam tudi po koncu igre ne bodo zaspali prsti. Razgibavali jih boste lahko na novem mobilnem telefonu.

Danes ob 14. uri se bo začel tretji turnir poletne lige spletne igre Football Challenge 2008. Slovenskim tekmovalcem zaenkrat kaže odlično, saj Jure92 vodi na skupni lestvici vseh tekmovalcev iz vseh nastopajočih držav. Z zmago v skupnem seštevku bi si Jure92 teoretično že lahko zagotovil tudi skupno zmago v slovenskem seštevku poletne lige.

Vodi tudi na trenutni lestvici slovenskih kvalifikacij za tretji turnir. Zbral je 3.005 točk in je na svetovni lestvici uvrščen na visoko četrto mesto. Na drugem mestu slovenske kvalifikacijske lestvice je DJProxy, ki je zbral 2.994 točk in je na svetovni lestvici uvrščen na peto mesto, na tretjem FC_5ohleb, ki je zbral 2.896 točk in je uvrščen na 23. mesto na svetovni lestvici, na četrtem mestu je Hatrick, ki je zbral 2.876 točk in je uvrščen na 26. mesto na svetovni lestvici, na petem pa buronja, ki je zbral 2.870 točk in je uvrščen na 28. mesto na svetovni lestvici.

Na svetovni kvalifikacijski lestvici vodi Toffees, ki je zbral 3.040 točk, sledita pa mu 10siege (3.039 točk) na drugem in BESSEalsNZKI (3.031 točk) na tretjem mestu.

Zmagovalec tretjega turnirja pomladne lige v slovenskem seštevku bo prejel mobilni telefon Motorola W510, drugovrščeni avtoradio Pioneer DEH-3000MP, tretjeuvrščeni pa Philipsov DATA/MP3-predvajalnik SA 3115

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.