Šport > Nogomet
669 ogledov

Reakcija v Mariboru, Camoranesi in Bogatinov odletela!

Mauro Camoranesi NK Maribor Ljudski vrt Twitter Mauro Camoranesi se je poslovil od Ljudskega vrta.
Pri petnajstkratnih slovenskih prvakih so se odločili za odločen kadrovski rez.

Vodstvo nogometnega kluba Maribor je danes zvečer sklenilo, da Mauro Camoranesi ni več trener prve ekipe, prav tako pa Oliver Bogatinov ni več športni direktor kluba, so zapisali na spletni strani.

Novi športni direktor je Marko Šuler, ekipo pa bo na naslednji prvenstveni tekmi v Sežani proti ekipi Tabora vodil Saša Gajser. O novem trenerju se bodo v klubu odločili v najkrajšem možnem času.

Obenem so se za sodelovanje zahvalili tudi preostalim članom strokovnega štaba, ki jih je izbral zdaj že nekdanji trener - Andresu Robertu Yllani, Migueli Enriqueju Albinu, Fernandu Danielu Nowickiju in Victorju Palaciosu.

Olivier Giroud Atletico Chelsea Liga prvakov Šport Škarjice matirale Oblaka, Bavarci osvojili Rim

"Smernice delovanja, ki jih je vodstvo kluba zastavilo ob začetku sodelovanja, niso bile izpolnjene. Znašli smo se v rezultatski krizi, ki traja in trenutno ne zaznavamo znakov sprememb. Zavedamo se specifičnosti priprav, toda ne glede na okoliščine ni opazne nadgradnje dela. Na igrišču ni prisotne energije moštva, zaznati je krizo odnosov v slačilnici, kar je posledica nekomunikacije med igralci in strokovnim štabom. Odločitev je sprejeta z namenom, da se 15-kratni državni prvak vrne k utečenim vrednotam, na katerih smo gradili vrsto let," sporočajo v Mariboru.

Maribor je v prvih treh spomladanskih kolih Prve lige TS zabeležil dva remija in poraz ter padel na drugo mesto. Za vodlno Olimpijo ima dve točki zaostanka.

 
Komentarjev 1
  • Avatar Leon
    Leon 08:54 24.februar 2021.

    Vse kar se dogaja v nogometu so mafijska posla ! Prestopi in zamenjave imajo posebno težo glede na podpisano pogodbo ,za kar skrbijo managerji ,ki služijo na ta račun .