Šport > Nogomet
642 ogledov

Riera ob slovesu od Celja zbodel Olimpijo, Maribor in Koper

Albert Riera Profimedia
Španec se je na svoj način poslovil od slovenskega nogometa.

Albert Riera bo odlsej deloval v drugi francoski ligi, kjer je prevzel nekdaj sloviti Bordeaux. Nekdanji španski reprezentant se od slovenskih zelenic poslavlja z osvojenima naslovoma v slovenskem prvenstvu in pokalu, ki ju je v minuli sezoni osvojil z Olimpijo, v tej pa je na vrh razpredelnice popeljal še Celje. 

"Rad bi se zahvalil NK Celje za vso podporo v zadnjih treh mesecih, dovolili so mi delati in mi izkazali veliko spoštovanje. Še posebej bi omenil nogometaše, ki so mi olajšali službo," je na instagramu, kjer ima 185 tisoč sledilcev zapisal Riera.

Ta se je nato lotil dosedanje konkurence. "V sezoni nismo zmagali z dvomljivo enajstmetrovko v 92. minuti, ki se jo sodniku niti ni dalo preveriti z VAR (le zakaj je sploh VAR?), to pripada drugemu klubu," se je svojega bivšega kluba in tekme med Olimpijo in Rogaško spomnil Španec.

"Nismo bili niti klub, ki tekme dobiva v pisarnah, na tem področju vodi nekdo drug," je tekmo med Koprom in Rogaško, ki jo je nogometna zveza registrirala s 3:0 v korist Primorcev zaradi sporne registracije nogometašev, pokomentiral nekdanji nogometaš Kopra, ki je v Sloveniji igral tudi za Zavrč.

Za konec Riera ni niti pozabil na Maribor. "Niti, na to sem ponosen, nismo imeli predsednika in športnega direktorja, ki se na prvih straneh časopisov pojavljata več kot strelci tekme, tudi to je za druge klube," je zapisal odhajajoči trener in z barvnimi 'krogci' vijoličaste, zelene in rumene barve nakazal na katere predstavnike klubov se je nanašal njegov zapis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Albert Riera (@11riera11)


 

"Številke pa trenutno kažejo na to, kdo je na vrhu lestvice, kdo ima najvišjo posest žoge v ligi in največ podaj. Želim vam lepo prihodnost," se je od Celja poslovil Riera.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice