Šport > Nogomet
6523 ogledov

Ronaldo ima novo igračo za 300k evrov

cristiano ronaldo Reševalni pas/Twitter
Portugalec se je na trening Manchester Uniteda pripeljal z novim luksuznim jeklenim konjičkom.

Cristiano Ronaldo se je v velikem slogu vrnil na Old Trafford, kjer se njegov vpliv že odraža tako na zelenici kot v slačilnici.

Portugalski napadalec je prava atrakcija tudi za navijače rdečih vragov, ki so z velikim zanimanjem spremljali njegov prihod na trening dan po izpadu Uniteda iz ligaškega pokala.

ronaldo Neprimerno Šport Rdeči vrag: "Če bi bil jaz trener, Ronaldo tega ne bi počel"

Rdeči vragi so na Old Traffordu z 0:1 izgubili proti nogometašem West Hama, ki so se jim tako oddolžili za ligaški poraz pred samo nekaj dnevi. Ronaldo je pokalni obračun tretjega kroga spremljal s tribune, kjer je bil vidno frustriran nad zapravljenimi priložnostmi njegovih soigralcev.

Dan po porazu se je 36-letnik na trening pripeljal s prestižnim avtomobilom znamke Bentley Flying Spur v vrednosti 300.000 evrov. Tesno za petami mu je bil avtomobil znamke Range Rover, v katerem sta nogometaša spremljala dva varnostnika.

ronaldo messi Šok Šport Tako se je ob pogledu na Messija odzval Ronaldov sin

Ronaldo zaradi svojega zvezdniškega statusa in neizmerne priljubljenosti potrebuje nenehno zaščito, zato so telesni stražarji stalnica v njegovem vsakdanjem življenju.

Po poročanju Daily Stara za njegovo varnost skrbi skupina bivših vojakov, policistov in visko specializiranih 'bodyguardov'.

Komentarjev 1
  • Jerry_Palomo 11:20 25.september 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice