Šport > Nogomet
3623 ogledov

Ronaldo kriv za vse: ni želel igrati, izbira si tekme ter se krega s trenerjem

cristiano ronaldo Epa
Težave Juventusa, ki je dobil le eno izmed zadnjih štirih tekem, se nadaljujejo...

Po poročanju italijanskih medijev naj bi bil izjemni Portugalec Cristiano Ronaldo glavni krivec za kaos v slačilnici ter slabe predstave Juventusa na igrišču.

Eden izmed dveh najboljših nogometašev na svetu naj bi si po navedbah Corriere della Serre celo izbiral, katere tekme sploh želi igrati, do česar naj bi med drugim prišlo tudi to soboto, ko Portugalec ni zaigral na tekmi z Beneventom, katera se je končala z 1:1.

Uradna verzija kluba naj bi sicer bila, da se je vodstvo samo odločilo, da proti nekoliko lažjemu nasprotniku nameni počitek svojemu prvemu zvezdniku, a niso vsi na Apeninskem polotoku takšnega mnenja.

Ronaldo naj bi se po pisanju italijanskih medijev v dneh pred tekmo kar sam odločil, da si privošči počitek, da bi lahko svež dočakal tekmo z Dinamom iz Kieva v Ligi prvakov, katera mu pomeni dosti več, kot pa italijansko prvenstvo.

Zanimivo pa je, da Juventus ni dobil niti ene tekme v letošnji sezoni Serie A, na kateri Ronaldo ni nastopil.

Prav tako naj bi bil Portugalec sprt z določenimi soigralci, med drugim pa naj bi tudi ignoriral napotke svojega trenerja Andree Pirla, s katerim naj bi prav tako bil v sporu.

Nedvomno je Ronaldo eden izmed največjih nogometašev vseh časov, a noben posameznik ne sme biti večji od ekipe, tako da bo še zanimivo videti, kako bo italijanski velikan rešil težave s svojim prvim zvezdnikom, če se pisanje italijanskih medijev izkaže za resnično.

V vsakem primeru pa mora Juventus te težave rešiti po hitrem postopku, saj se je znašel v hudi krizi, na kar kažejo tudi rezultati. Stara dama je tako dobila le en obračun izmed zadnjih štirih, kar je za torinskega velikana v zadnjih letih preprosto nesprejemljivo.

Komentarjev 2
  • reunecor 22:50 30.november 2020.

    www︎.︎Marbie︆.︆net - odličen prrojekt za odrasle, ki želikko najti parrtnerja za sseks

  • Avatar Sarah_Hernandez
    Sarah_Hernandez 20:10 30.november 2020.

    Na spletu s prenosnim računalnikom zaslužim veliko denarja (100 € do 200 € / h). Prvi mesec sem prejel ček za 28536 €, to spletno delo je preprosto in enostavn0, ni mu treba iti v pisarn0. ... >>>>> www.MagnifyIncome.Com

Sorodne novice