Šport > Nogomet
35 ogledov

Ronaldo na sodišču zaradi Berlusconija

cristiano ronaldo bosna portugalska EPA
Zveni neverjetno, ampak v procesu, uperjenem proti nekdanjemu italijanskemu premierju Silviu Berlusconiju zaradi njegovega spolnega škandala s Karimo El Mahroug oziroma Ruby, naj bi pričal tudi Cristiano Ronaldo.

V zvezi s spolnim škandalom nekdanjega italijanskega premierja Silvia Berlusconija, bo obramba treh ljudi, ki so obtoženi, da so Berlusconiju priskrbeli prostitutke, na sodišče povabila 200 prič, med katerimi naj bi bil tudi zvezdnik nogometašev Reala, Cristiano Ronaldo.

Mlada striptizeta Karima El Mahroug, z "umetniškim" imenom Ruby, s katero se je zapletel Berlusconi, je namreč izjavila, da je noč preživela tudi s portugalskim nogometašem. Ta je to zanikal, obramba pa naj bi dokazovala, da je Ruby velika lažnivka. Kdaj bo Ronaldo prišel na vrsto za pričanje, zaenkrat še ni znano.

Albiol: "Ronaldo je najboljši"

Branilec Real Madrida Raul Albiol je prepričan, da je trenutno najboljši nogometaš na svetu njegov soigralec Cristiano Ronaldo. Za celotno moštvo pa meni, da je precej boljše kot v minuli sezoni. Madridčani trenutno vodijo v La Ligi, doslej so v 11 kolih osvojili 28 točk. Imajo tri točke prednosti pred največjim rivalom Barcelono, uspešno pa igrajo tudi v Ligi prvakov, kjer so se s štirimi zmagami v skupini D že uvrstili med šestnajsterico najboljših.

Branilec Albiol je navdušen nad formo svojega moštva. Meni, da je ekipa precej močnejša kot v minuli sezoni, ko so galaktiki osvojili drugo mesto v španskem prvenstvu, se uvrstili v polfinale Lige prvakov in osvojili španski pokal. "Menim, da smo moštvo, ki trenutno ponuja največ zabave. Naš stadion je nabito poln na vsaki tekmi, navijači pa z veseljem hodijo na tekme. Smo na pravi poti, za zdaj gre po načrtih. Kot ekipa smo bolj kompaktni, močnejši tako v obrambi kot v napadu. Izboljšali smo veliko reči, tudi svojo mentaliteto," meni španski reprezentant, ki je še dodal: "V minuli sezoni smo nepričakovano izgubljali točke, zdaj pa se vsi zavedamo, da si tega ne smemo privoščiti, če želimo osvojiti prvenstvo. Zdaj imamo zmagovalno mentaliteto, tudi koncentracija je precej boljša. Vidi se, da že drugo sezono delamo z Joséjem Mourinhom. Poznamo se bolje in prepričan sem, da smo naredili velik korak k osvojitvi lovorik."

Albiol je kot ključnega za uspehe izpostavil Cristiana Ronalda. "Je najpopolnejši igralec v mnogih pogledih. Ima vse – pravi značaj, hitrost, dober strel, igro z glavo ... Vedno si želi zmagati. Zaradi tega je tudi že dosegel toliko v svoji karieri. To, da sem si lahko nekoč delil garderobo z njim, bo verjetno eden mojih najlepših spominov, ko bom starejši. Vedno bom lahko dejal, da sem bil blizu enega izmed najboljših nogometašev vseh časov."

Tako Albiola kot Ronalda sicer že jutri čaka težko delo, saj bo Real Madrid v španskem prvenstvu gostoval pri vselej neugodni Valencii.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.