Šport > Nogomet
19 ogledov

Ronaldo ne bo kaznovan, Ramos še čaka

Cristiano Ronaldo Mascherano Barcelona Real Madrid Reuters
Španski sodniški komite (CTA) ne bo kaznoval Cristiana Ronalda, ker je sodnika Alberta Undiana na tekmi proti Barceloni ozmerjal s strahopetcem.

Več dni po zmagi Barcelone, ki je na Camp Nouu ugnala večnega tekmeca Real Madrid (2:1), se napete strasti med največjima španskima nogometnima velikanoma še vedno niso pomirile.

Pri Realu so prepričani, da so bili na tekmi oškodovani zaradi številnih napačnih sodniških odločitev, medtem ko v Barceloni priznavajo, da je sodnik resda storil manjšo napako, ki pa si ne zasluži takšne pozornosti oziroma odziva kraljevega kluba.

Ronaldo ušel posledicam

Pred koncem prvega polčasa je po levi strani igrišča prodrl Cristiano Ronaldo in žogo poslal v kazenski prostor Barcelone, tam pa se je je z roko dotaknil Adriano. Sodnik ni pokazal na belo točko, kar je tako razjezilo Ronalda, da ga je ozmerjal s strahopetcem. Glavni sodnik je Portugalcu zaradi ugovarjanja pokazal rumeni karton, kar je nasmejalo Lionela Messija. Vprašanje je le, ali so ga zabavale Ronaldove besede ali izrečena kazen njegovemu največjemu rivalu.

Sankcije za Ramosa?

Sodnik Alberto Undiano incidenta z Ronaldom ni vključil v poročilo o tekmi, zato pa bi se lahko zaradi svojih besed na ''zatožni klopi'' znašel Sergio Ramos, ki bil po tekmi kritičen do sodnikov, češ da so grdo oškodovali madridski klub. ''Proti nekaterim rečem se ne moreš boriti – videli smo dve čisti enajstmetrovki, prvo v prvem polčasu, ko je bila roka, druga nad Cristianom,'' se je jezil Ramos, ki bi se lahko zaradi svojih besed znašel pred disciplinskim komitejem.

Komentarjev 1
  • bla_blabla 12:27 29.oktober 2013.

    Ž. J. - Resno??? Zdaj me pa zanima al ne znas prevajat iz spanscine ali anglescine...ker tekme vec kot ocitno nisi gledal.