Šport > Nogomet
1721 ogledov

Ronaldo: Ne želim podaljšati z Realom

Cristiano Ronaldo Epa
Cristiano Ronaldo je odločno zavrnil očitke o strelski suši.

Branilec naslova Real Madrid je v 4. krogu Lige prvakov doživel novo razočaranje. Na londonskem stadionu Wembley je z izidom 3:1 moral priznati premoč Tottenhamu in na lestvici skupine H nazadoval na drugo mesto. Edini strel za kraljevi klub je dosegel trenutno najboljši strelec elitnega klubskega tekmovanja Cristiano Ronaldo.

Kevin Kampl Porto Leipzig Liga prvakov Šport Boleč poraz Kampla, Real klonil na Wembleyu

Portugalski napadalec je trenutno pri šestih golih v Ligi prvakov, precej slabše mu kaže v domačem prvenstvu, kjer je zaradi kazni izpustil nekaj uvodnih tekem in je še vedno pri enem zadetku. Strelska suša mu, kot je dejal po tekmi, ne krati spanca.

"Povsem miren sem glede mojih golov. Novinarjev ne zanimajo dobre predstave, samo goli in število golov. Če v Google vtipkate 'Cristiano Ronaldo goli', boste videli vse moje zadetke," je novinarjem povedal Ronaldo in dodal: "Navijači morajo ostati potrpežljivi in samozavestni. Ne igramo tako dobro, kot bi morali. Ekipa ni tako slaba. Stvari se spreminjajo. Nismo vajeni porazov. Nahajamo se v težkem obdobju, vendar sem prepričan, da se bo to spremenilo. Še vedno imamo dovolj časa in prepričan sem, da se bomo izboljšali."

Cristiano Ronaldo | Avtor: Epa Epa

Ronaldo je zavrnil namigovanja, da se je v primerjavi z lansko sezono, v kateri je Real osvojil La Ligo in Ligo prvakov, karkoli drastično spremenilo. "Nič se ni zgodilo. Ne moremo vedno igrati dobro. Nismo, kjer bi želeli biti, a ni tako slabo," je pojasnil napadalec in presenetil z izjavo, da ne želi podaljšati pogodbe s kraljevim klubom. Obstoječa mu poteče leta leta 2021, ko bo star 36 let.

"Nikoli ne veš," je na temo svoje prihodnosti dejal Ronaldo. "Pogodbo imam še za štiri leta. Ne želim podaljšati. Zadovoljen sem," je dejal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.