Šport > Nogomet
1183 ogledov

Ronaldo o Barçinem rekorderju: "Kdo je to?"

cristiano ronaldo Epa
Portugalec naj ne bi vedel, kdo je nogometaš, za katerega je Barcelona odštela 105 milijonov evrov.

Cristiana Ronalda je šokirala 105-milijonska odškodnina, ki jo je za prestop nekdanjega krilnega nogometaša Borussie Dortmund odštela Barcelona.

Francoski reprezentant, ki je zapolnil vrzel po odhodu Neymarja, je poleti postal drugi najdražji nogometaš vseh časov. 

Rekordni nakup katalonskega kluba je imel grenak priokus, saj je Ousmane Dembele že v uvodnem delu sezone utrpel poškodbo stegenske mišice, zaradi katere se bo na zelenice vrnil šele leta 2018.

Krilni nogometaš v dresu nemškega prvoligaša očitno ni naredil vtisa na najboljšega strelca Lige prvakov, ki je nakup večnega tekmeca pospremil z besedami: "Kdo je to?" Au! 

To pa še ni bilo vse, trdi španski Diario Gol, Ronaldo naj na račun Francoza izrekel še eno opazko. "V Barcelono je prišel z nalogo, da igra za Messija. Tako kot vsi drugi. Tako kot Neymar," je izjavil Portugalec, ki postaja tarča vse glasnejših govorica, da se njegov čas na Santiago Bernabéu počasi izteka.

Pogodba z Realom mu poteče leta 2021, v zakulisju pa naj bi že potekali pogovori s Paris Saint-Germainom, trdi španski Don Balon. Pogovore s Parižani naj bi odprl Ronadlov agent Jorge Mendes.

ousmane dembele | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice