Magazin > VIP
1893 ogledov

Ronaldo spet očka! Objavil fotografijo iz porodnišnice

Georgina Rodríguez Cristiano Ronaldo Instagram Cristiano Ronaldo in Georgina Rodríguez.
Le nekaj ur po govoricah o aferi.

Nogometaš Cristiano Ronaldo je dobil še četrtega otroka. Kmalu po porodu je Portugalec na svojem Instagramu in Facebooku objavil fotografijo iz porodnišnice, na kateri so Cristiano, njegov najstarejši sin Cristiano Jr., njegovo dekle Georgina in novorojena hčerka, ki sta ji nadela ime Alana Martina.

"Alana Martina se je ravnokar rodila! Tako Geo kot Alana sta odlično. Vsi smo zelo veseli!“ je pod fotografijo zapisal nogometaš.

 

A Alana Martina acaba de nascer! Tanto a Geo como a Alana estão muito bem! Estamos todos muito felizes! ❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

"Očetovstvo je osebno potovanje, ki me je popolnoma spremenilo. Naučilo me je novih stvari o ljubezni, za katere nisem vedel, da obstajajo. Zaradi ootrok sem popolnoma drugačen človek,“ je o očetovstvu povedal 32-letnik in dodal: "Komaj čakam, da bom spet očka. Največji privilegij v življenju je, da lahko opazujem svoje otroke, kako rastejo in se razvijajo. Otroci so v moje življenje prinesli veliko veselja.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice