Šport > Nogomet
1134 ogledov

Mulasti Ronaldo: Zakaj bi govoril?

cristiano ronaldo Epa
Napadalec Real Madrid je odvihral mimo novinarjev.

Cristiano Ronaldo je v petem krogu Lige prvakov dosegel dva gola in Real Madridu pomagal do visoke zmage na gostovanju pri APOELU (0:6).

Sevilla Liverpool Liga prvakov Šport Spektakel na Pizjuánu, asistenca Kampla, šestica Reala

Portugalec je zabil že 17. in 18. gol v koledarskem letu, s čimer je še izboljšal svoj rekord in leta 2015 (16). Z osmimi goli je prav tako najboljši strelec tekoče sezone (2017/2018) najelitnejšega klubskega tekmovanja na svetu.

Pred gostovanjem na Cipru se je v medijih šušljalo o domnevnem sporu med Ronaldom in Realovim kapetanom Sergiom Ramosom, ponovno pa so se pojavila namigovanja, da želi Portugalec zapustiti Madrid.

Ronaldo po tekmi ni bil razpoložen za pogovor z novinarji, katerim očita nekorekten odnos. "Povem eno, vi pa napišete nekaj drugega," je zabrusil v mešani coni in dodal: "Zakaj bi potem želeli, da govorim?"

Ronaldo in Ramos naj bi se sporekla zaradi napadalčevih izjav na račun poslovanja vodstva in prodaje nekaterih igralcev. "Cristiano in Ramos? Vsi smo ljudje. Lahko imamo različna mnenja. Dobro se razumeta. Sta zelo dobra prijatelja," je po zmagi na Cipru zatrdil Realov branilec Nacho.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice