Šport > Nogomet
30 ogledov

Ronaldo poškodovan

Ronaldo Weidenfeller Borussia Dortmund Real Madrid Liga prvakov polfinale EPA
Cristiano Ronaldo bo izpustil jutrišnji mestni obračun z Atletico Madridom, vprašljiv pa je tudi torkov nastop proti Borussii Dortmund v Ligi prvakov.

Zvezdnik Real Madrida Cristiano Ronaldo bo moral izpustiti mestni derbi z Atleticom. Njegovo odsotnost je potrdil pomočnik Joseja Mourinha Aitor Karanka: "Cristiana Ronalda jutri ne bo v ekipi. Poleg njega bosta odsotna še Marcelo in Alvaro Arbeloa, vsi ostali fantje so v redu. Šli bomo na zmago."

"Iz sebe bomo morali izstisniti 120 odstotkov. Pred nami je še nekaj velikih tekem, ekipa mora igrati na najvišjem nivoju. Povečati moramo prednost pred Atleticom, zmaga pa bi bila najboljša popotnica in motivacija za torkovo tekmo z Borussio," je še dejal Karanka.

Pri realu se trudijo, da bi bil Portugalec že nared za povratno tekmo z Nemci. Mišico na bedru naj bi si sicer poškodoval že na ogrevanju pred prvim polfinalnim obračunom, a je stisnil zobe in odigral vseh 90 minut. 

Ancelotti menja Mourinha?

Še ena zanimiva novica povezana z galaktiki pa prihaja iz Francije. V Le Parisienu so zapisali, da se je trener PSG-ja Carlo Ancelotti sestal z vodilnimi možmi bogatega kluba in jim sporočil, da bo kariero nadaljeval v Realu. Italijan bo PSG zapustil po 18. mesecih, s Španci pa naj bi bilo že vse dogovorjeno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.