Šport > Nogomet
1529 ogledov

Ronaldo se primerja z Messijem: "Messi je sijajen, toda jaz sem..."

Lionel Messi in Cristiano Ronaldo Profimedia
Primerjavam med najboljšima nogometašema na svetu, Cristianom Ronaldom in Lionelom Messijem, ni videti konca. Najnovejšo je podal prav izjemni Portugalec.

"Razlika med med menoj in (Lionelom) Messijem je, da sem jaz igral za več klubov ter tudi Ligo prvakov osvajal z večimi klubi, bil pa sem tudi najboljši strelec Lige prvakov kar šest sezon zapored," se je s fenomenalnim Argentincem primerjal Cristiano Ronaldo.

"Ponavljam, bil sem najboljši strelec Lige prvakov šest sezon zapored! Zelo malo je nogometašev, ki so Ligo prvakov osvojili petkrat in zato jaz poosebljam to tekmovanje," je še pojasnil portugalski napadalec.

"Messi je sijajen nogometaš, katerega si ne bomo zapomnili zgolj zaradi Zlatih žog, temveč tudi zato, ker je, tako kot jaz, iz sezone v sezono boljši. Vsako jutro se namreč zbudim z idejo ter željo, da bi bil še boljši, ne zgolj da bi zaslužil še več. Hvala bogu, mi denarja ne primanjkuje, tako da mi je glavni motiv, da si prislužim svoje mesto v nogometni zgodovini," je zaključil Ronaldo, ki je Ligo prvakov osvojil leta 2008 z Manchester Unitedom, nato pa je dodal še štiri naslove z Real Madridom.

Lionel Messi in Cristiano Ronaldo | Avtor: Profimedia Profimedia

Ronaldo ima sicer prav tako kot Messi pet Zlatih žog za najboljšega nogometaša na svetu, medtem ko ima nizkorasli Argentinec en naslov v Ligi prvakov manj od Portugalca. Messi je vse svoje uspehe dosegel v dresu Barcelone.

Komentarjev 1
  • perhan63 08:59 14.avgust 2019.

    ronaldo ti si samovšečni gnoj

Sorodne novice