Šport > Nogomet
7712 ogledov

Roparji zvezdniku okoli vratu zadrgnili pas, v hiši tudi žena in otrok

Nicolas Otamendi Profimedia
Za nogometnim zvezdnikom je težka preizkušnja.

Argentinec Nicolas Otamendi je po zadnji tekmi Befice doživel hud šok. Ob vrnitvi na dom v Lizboni so 33-letnega nogometaša pričakali štirje roparji, ga obvladali in mu okoli vratu nadeli pas. Nato so zvezdnika prisilili, da jim je pokazal prostor v hiši, kjer ima shranjene dragocenosti. V sobi sta se nahajala tudi njegova soproga in otrok.

Kriminalci so nato ob stalnih grožnjah odnesli denar, ure in še nekatere dragocene reči. Potem ko so zapustili njegovo domovanje, je Otamendi poklical policijo.

Argentinski branilec je sicer od septembra 2020 član omenjenega portugalskega velikana, pred tem pa je v karieri nosil še drese Velez Sarsfielda, Porta, Valencie, Atletico Mineira in Manchester Cityja. Za Argentino je zbral 87 nastopov, na njih je dosegel štiri zadetke.

Komentarjev 1
  • Dexter_Bixler 14:54 14.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦