Šport > Nogomet
846 ogledov

Rožman se bo hladil na tribuni

Simon Rožman Simon Rožman.
Kazen za trenerja Domžal.

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Roman Rogelj je zaradi nešportnega vedenja na gostovanju v Murski Soboti kaznoval trenerja Domžal Simona Rožmana s tekmo prepovedi vodenja svoje ekipe v Prvi ligi Telekom Slovenije. Domžalski strateg bo moral za tekmo med gledalce, ker je neprestano prigovarjal na sodniške odločitve.

liga evropa Donosen posel Šport Slovenski klubi pospravili lepe denarce

Eno tekmo bo moral zaradi rdečega kartona na isti tekmi izpustiti tudi njegov varovanec Tilen Klemenčič, Domžale pa bodo morale zaradi nešportnega vedenja trenerja in drugih igralcev plačati kazen v višini 360 evrov.

Še 40 evrov višja je kazen za Maribor, ki bo moral seči v blagajno zaradi ponavljajočega neprimernega vedenja navijačev, tokrat so prižigali bakle na tribuni stadiona v Kidričevem. Na tej tekmi si je rdeč karton prislužil nogometaš Aluminija Damir Grgić, tudi on bo moral počivati na eni tekmi.

Marijan Pušnik Rudar Velenje Prva liga TS Šport Prva točka Rudarja, Triglav neporažen pri Gorici Olimpija NK Celje Prva liga TS Šport Festival zadetkov na slovenskih zelenicah
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.