Šport > Nogomet
8130 ogledov

Salah ob omembi zlate žoge prasnil v smeh

mohamed salah Print Screen
Zvezdniški napadalec Liverpoola je dal jasno vedeti, kaj si misli o razpletu glasovanja za zlato žogo.

V nogometnem svetu še naprej močno odmeva po mnenju mnogih sporen razplet glasovanja za Ballon d'Or, ki ga je še sedmič v karieri in prvič od njegovega prestopa k francoskemu PSG-ju prejel Lionel Messi.

Argentinčeva zmaga je botrovala ostrim odzivom iz Nemčije in s Poljske, kjer je v tednih pred svečano podelitvijo prevladovalo trdno prepričanje, da bo priznanje osvojil Robert Lewandowski

Cristiano Ronaldo Afera zlata žoga Šport Ronaldo je urednika obtožil laganja, a tole mu ne govori v prid

Da si Messi nagrade ni zaslužil, je namignil tudi Cristiano Ronaldo, ki je z enim samim všečkom sprožil veliko dramo na družbenih omrežjih. Argentinca se je lotil tudi Zlatan Ibrahimović, ki je v zadnjem intervjuju dejal, da bi nagrado moral prejeti Lewandowski.

Z vrstnim redom glasovanja ni bil zadovoljen niti prvi zvezdnik Liverpoola Mohamed Salah. Egiptovski napadalec sicer ni imel pripomb na zmagovalca, bolj ga je čudila njegova uvrstitev. Po še eni briljantni sezoni se je aktualni prvi strelec (13 golov) in podajalec (8 asistenc) angleške Premier League znašel šele na sedmem mestu!

Pred njega so se uvrstili kar trije zvezdniki angleškega prvenstva - Jorginho (Chelsea) na tretjem, N'golo Kante (Chelsea) na petem in Cristiano Ronaldo (Manchester United) na šestem mestu.

Predrznost pa taka! Šport Kaj se zgodi, če vpričo Messija ukazuješ njegovi ženi?

Ko so Salaha po visoki zmagi Liverpoola nad Evertonom (4:1), h kateri je prispeval dva zadetka, povprašali o njegovi skromni uvrstitvi, je napadalec redsov prasnil v smeh. 

"Nimam komentarja," se je kritike vzdržal 29-letnik.

Ob trditvi novinarja, da bo ob trenutnem tempu prihodnje leto zagotovo uvrščen višje, pa se je zvezdnik le nasmehnil: "Upam, nikoli se ne ve, hvala."

Top 10 (zlata žoga 2021):

1. Lionel Messi (PSG)
2. Robert Lewandowski (Bayern Munich)
3. Jorginho (Chelsea)
4. Karim Benzema (Real Madrid)
5. N'golo Kante (Chelsea)
6. Cristiano Ronaldo (Manchester United)
7. Mohamed Salah (Liverpool)
8. Kevin De Bruyne (Manchester City)
9. Kylian Mbappe (PSG)
10. Gianluigi Donnarumma (PSG)

Komentarjev 1
  • luka65 16:35 03.december 2021.

    Samo golo zavidanje in nevoščljivost proti GOAT Messiju!