Šport > Nogomet
229 ogledov

Se Keku po debaklu proti Hrvatom trese stolček? To pravi NZS

matjaž kek Profimedia
Slovenska nogometna reprezentanca je trenutno daleč od uvrstitve na mundial v Katarju leta 2022.

Čeprav je selektor slovenske nogometne reprezentance Matjaž Kek po bledih predstavah članske vrste posredno ponudil svoj odstop, pa ima na Nogometni zvezi Slovenije (NZS) trdno podporo. Predsednik NZS Radenko Mijatović je v pogovoru za Ekipo SN potrdil, da so praktično dogovorjeni za podaljšanje sodelovanja.

matjaž kek Brutalno iskreno Šport Matjaž Kek: "Če kdo to misli, je to razmišljanje bolno!"

"Selektor ima podpisano pogodbo do konca cikla 2022, vendar pa smo načelno že dogovorjeni za še en cikel, torej za ligo narodov, kvalifikacije in evropsko prvenstvo v Nemčiji leta 2024," je Mijatović povedal za omenjeni časnik.

"Kek govori o pripravljenosti delati po začrtani poti skozi ta naslednji cikel in vsekakor sta ta pripravljenost in želja v enaki meri prisotni tudi na naši strani," je dodal Mijatović.

Josip Iličić Po bolečem porazu Šport Kek o svoji prihodnosti na klopi Slovenije ter situaciji z Iličićem Matjaž Kek Besede pretresejo Šport Kek brutalno iskreno: "Tole ni za nikamor! Tako zagotovo ne bo šlo!"

Kek bo reprezentanco znova zbral oktobra, ko ga z gostovanjem na Malti in domačo tekmo proti Rusiji čaka predzadnja akcija v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2022.

V teh je Slovenija po šestih od desetih tekem za zdaj daleč od sanj o preboju na SP, je četrta v skupini H s sedmimi točkami, vodita pa Hrvaška in Rusija s po 13.

Jan Oblak slovenska nogometna reprezentanca | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.