Šport > Nogomet
10 ogledov

Se še niste registrirali? Pohitite!

Eden od registriranih tekmovalcev se bo domov odpeljal z novim skuterjem Aprilia Žurnal24 main
Če se želite domov odpeljati z novih skuterjem Aprilia, je vse, kar morate storiti to, da si na svoj računalnik naložite spletno igro Football Challenge 2008 in v glavnem meniju registrirate svojo ekipo.
 

Naloži igro

S spletnega naslova www.zurnal24.si/fc08 si na svoj računalnik lahko še vedno brezplačno naložite spletno igro Football Challenge 2008.

Glavna nagrada, skuter Aprilia SR50R Replica Spain's N'1 , še vedno čaka na srečneža, ki se bo z njim odpeljal v zadnje poletne in prve jesenske dni. Ni treba, da ste na nogometnih zelenicah najboljši driblerji, ali da zabijete največ golov, vse, kar morate storiti je, da si spletno igro Football Challenge 2008 s spletne strani www.zurnal24.si/fc08 naložite na svoj računalnik, jo zaženete in v glavnem meniju registrirate svojo nogometno ekipo . Seveda pa imate, če ste dober menedžer nogometne ekipe, možnost tudi, da pridete s pomočjo dobre igre tudi do drugih nagrad, ki so podeljene najboljšim na posameznih turnirjih in zmagovalcema spomladanske in poletne lige.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.