Šport > Nogomet
71946 ogledov

Škandal pri Hrvatih, tako grdo so se sprli po tekmi

Dejan Lovren Profimedia
Hrvaški reprezentant je z nepričakovanim izpadom pokvaril dobro razpoloženje po osvojitvi bronastega odličja na SP v Katarju.

Hrvaška nogometna reprezentanca si je z zmago proti Maroku (2:1) priigrala bronasto medaljo na SP v Katarju, veliko slavje pa je po tekmi zasenčil izbruh Dejana Lovrena, ki se je v mešani coni grdo sprl s hrvaškimi novinarji.

Hrvaška - Maroko SP v Katarju Šport Hrvaška potrdila status nogometne velesile

Začelo se je tako, da je Lovren po tekmi ignoriral hrvaške predstavnike sedme sile, ki so ga prosili za izjavo. "Zdaj vam bo Luka Modrić dal izjavo," jim je zabrusil dologletni član Liverpoola in odšel svojo pot.

Nekaj novinarjev se je ob tem zasmejalo, nakar je Lovrenu počil film. "Kdo se smeje?" je jezno zavpil. "Nismo se smejali tebi," mu je odgovoril novinar, kar pa je Lovrena še bolj pogrelo.

Dejan Lovren | Avtor: Profimedia Profimedia

"Kakšen način je to, vi ste proti, vi se smejete in se norčujete iz nas. Vi niste veseli po vsem tem," jim je očital 33-letni branilec Zenita.

"Ne smejimo se tebi, v čem je problem?" so se branili novinarji. Lovren je nato povzdignil glas in povsem eksplodiral. "Ne, niste ponosni. Od začetka niste verjeli v nas."

"To pa ne drži," so mu žogico vrnili novinarji.

Matjaž Kek "Kar so naredili ... Šport Na Hrvaškem močno odmevajo besede Matjaža Keka

"Zdaj se ti tukaj posmehuješ, prekleti smrad. Ti in tale gospoda. Nisi posnel, ko se je smejal. Tega pa nisi posnel, kaj?" je rohnel Lovren. "Smejem se tvoji reakciji," mu je odvrnil eden od prisotnih. 

Lovrena je nato poskušal umiriti novinar 24sata Tomislav Gabelić. "Ne se tako obnašati, nima smisla, da vpričo 30 ljudi govoriš takšne reči. To ni primerno," mu je dejal.

"Ne, to je resnica," je bil napadalen Lovren. "Ker niso zadovoljni. Posmehujejo se in to je resnica," jim je zabrusil in odšel. "Sramota je to, kar govoriš ti," mu je v slovo zaklical nek hrvaški novinar.

SP 2022 Šport Najzanimivejše številke mundiala v Katarju

Novinarjem se je za Lovrenov neprimeren izpad kasneje opravičil predstavnik za stike z javnostmi pri Hrvaški nogometni zvezi (HNS) Tomislav Pacak.

Komentarjev 1
  • Kmodri 20:46 18.december 2022.

    Izguba kun boli!