Šport > Nogomet
68 ogledov

Slovenska izbrana vrsta nocoj z Islandijo

slovenska nogometna reprezentanca trening stožice Saša Despot
Slovenska nogometna reprezentanca bo danes ob 18. uri igrala peto kvalifikacijsko tekmo za svetovno prvenstvo 2014. V Stožicah bo gostila Islandijo, tri točke s tega obračuna pa so nujne, če si želijo izbranci Srečka Katanca ostati v igri za Brazilijo.

V kvalifikacijski skupini E po štirih tekmah vodi Švica z desetimi točkami, druga je Norveška s sedmimi, Albanija in Islandija sta zbrali po šest točk, Slovenija in Ciper pa po tri.

Selektor Katanec ni želel razkriti, s kakšno postavitvijo se bo danes zoperstavil Islandcem, ki, kot pravi, se od začetka visoko branijo, a zato puščajo zadaj tudi nekaj prostora, ki ga bodo morali njegovi izbranci izkoristiti. Sicer pa je nastop Valterja Birse po zvinu gležnja še pod vprašajem, z Bojanom Jokićem, ki je imel nekaj težav s stegensko mišico, pa je vse v redu.

"Upam, da bodo prišli igrati nogomet. Ne pričakujem pa, da bodo igrali takoj odprto. Mi bomo pripravljeni na vse. Osredotočamo se predvsem nase, poskusili bomo dobiti to zmago, ki bi nam zelo veliko pomenila. Najbolj pomembno pa je, da takoj od prve minute začnemo dobro," pred tekmo pravi vezist Goran Cvijanović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.