Šport > Nogomet
188 ogledov

Sloviti Figo na obisku v Ljubljani

luis figo Epa
Danes se v Ljubljani začenja EP v futsalu.

Z današnjo tekmo med Slovenijo in Srbijo, ki bo ob 18. uri, se bo začelo evropsko prvenstvo v futsalu. V dvorani Stožice, ki bo gostila vseh 20 tekem prvenstva, bo petnajst minut pred tem tudi krajša slavnost ob odprtju, na katerem bo skupina Tosca Beat zaigrala posebej za to EP narejeno pesem Let's get going (Masters of Skills).

futsal Euro 2018 Šport EP v Stožicah odpirata Slovenija in Srbija

Uvoda prvenstva se bodo ob številnih uglednih gostih udeležili tudi predsednik Evropske nogometne zveze Aleksander Čeferin ter njegova nekdanja mojstra nogometa, Portugalec Luis Figo in Srb Dejan Stanković.

futsal SLO-POR EP v futsalu Šport Do vstopnic ni več mogoče

"Pripravljeni smo dobro. Zdravi smo vsi, v ekipi je dobro vzdušje. naš cilj je napredovati iz skupine in k temu bomo stremeli. Že na prvi tekmi si bomo skušali vsaj deloma zagotoviti napredovanje, kar je naš prvi cilj," pred začetkom EP o ciljih pravi kapetan Igor Osredkar.

Za uvod v prvenstvo je slovenske novinarje nagovoril legendarni Figo. Kratko tiskovno konferenco si lahko ogledate v priloženem posnetku.

futsal SLO-POR V pričakovanju EP Šport Slovenski futsal je nadpovprečen

Tiskovna konferenca Luisa Figa:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.