Šport > Nogomet
6870 ogledov

Takojšnje obžalovanje: sodnik se je po pisku zgrudil na kolena

sodnik Print Screen
Danski sodnik je z nadvse posrečeno reakcijo osvojil srca nogometnih navijačev po vsem svetu.

Nogometni sodnik Nils Heer je dramatično padel na kolena, potem ko je z napačno odločitvijo igralce danskega drugoligaša FC Fredericia oropal velike priložnosti za izenačujoči zadetek. 

Običajno se zaradi sodniških odločitev na kolenih znajdejo obupani nogometaši, tokrat pa je za viralen spletni hit poskrbel delivec pravice, ki se je od razočaranja nad samim seboj prijel za glavo in se zgrudil na zelenici.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Posnetek je nastal v prvem polčasu obračuna danske druge lige med ekipama Vendsyssel FF in FC Fredericia.

Nogometaši slednje so pri zaostanku z 0:1 krenili v hiter protinapad, a je bil v bližini kazenskega prostora storjen prekršek nad vezistom Kristianom Kirkegaardom.

Sodnik je igro prekinil, pri tem pa spregledal, da je Kirkegaard že prej uspel žogo posredovati soigralcu, ki se je znašel iz oči v oči z vratarjem nasprotne ekipe. 

 | Avtor: Print Screen Print Screen
Spoznanju sodnika, da bi moral pustiti prednost, je sledila neverjetno iskrena reakcija, s katero se je odkupil celo nogometašem oškodovanega moštva. 

"Lepo od njega. Tudi on je samo človek. Prepoznal je svojo napako. Sodeč po reakcijah igralcev, so tudi oni vedeli, da se je napake dobro zavedal," je zapisal nek uporabnik Twitterja.

"Poglejte reakcijo nogometašev. Sodnik je priznal napako in vsi so to razumeli. Kako lepo bi bilo, če bi kateri od premierligaških sodnikov kdaj storil kaj podobnega." je dodal drugi.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice