Šport > Nogomet
29 ogledov

"Sodnik, zdaj lahko greš slavit z Barço"

casillas rumeni karton barcelona real Reuters
Iker Casillas, vratar Reala, ki je izpadel iz kraljevega pokala po remiju z Barcelono na drugi tekmi, je priznal, da je besedno napadel sodnika Fernanda Teixeiro.

Vratar Reala Iker Casillas je priznal, da se je tedaj, ko je sodnik Fernando Teixeira na derbiju četrtfinala španskega kraljevega pokala med Barcelono in Realom pokazal drugi rumeni karton Sergiu Ramosu, odzval nešportno. Delivcu pravice je namreč zabrusil: "Texeira, zdaj lahko greš proslavljat z Barço!"

GALERIJA z El Classica - Jose novinarjem: "Nogomet razumete bolje od mene"

Po tekmi je španski reprezentant za Marco pojasnil: "Zgodilo se je, ko so bile glave vroče. Nemočnega se počutiš, ko stvari ne gredo po tvojih načrtih. Ko sem poskušal narazen spraviti nekaj igralcev (v prvem polčasu, op. a.), sem dobil celo rumeni karton. Vseeno pa je Madrid lahko ponosen na nas. Čakata nas še dve tekmovanji."


Xavi: "Čas je za uživanje"

"Mučili smo se bolj, kot smo pričakovali, čeprav smo prevladovali vse do 15. minute drugega polčasa. Na Bernabeuu smo bili boljši, tokrat pa ne toliko, čeprav smo dobili obračun. Čas je za uživanje in proslavljanje," je za klubsko spletno stran povedal vezist Barcelone Xavi, ki ga v polfinalu čaka ali Valencia ali Levante.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.