Šport > Nogomet
850 ogledov

Soigralec razkril skrivnost Iličićeve dolgotrajne odsotnosti

Josip Iličić Atalanta Profimedia
Slovenski reprezentant se je po večmesečni odsotnosti na zelenice vrnil prejšnji teden.

Slovenski nogometni zvezdnik Josip Iličić se je okužil z novim koronavirusom ter zbolel za depresijo, je danes razkril njegov soigralec in kapetan Atalante Alejandro Gómez, poročajo različni italijanski portali, med njimi football-italia.net.

Cristiano Ronaldo Medijska vojna Šport Minister udriha po Ronaldu, odprta preiskava

Argentinec je izdal, da je imel Iličić težave z zdravjem in da je preživljal težke trenutke. "Okužen je bil z novim koronavirusom, imel je covid-19, in zbolel za depresijo. Pridejo trenutki, ko ti hoče glava eksplodirati. Zdaj je z njim vse okej," je dejal Gómez.

Josip Iličić Atalanta | Avtor: Epa Epa

Dvaintridesetletni Iličić se je po večmesečni odsotnosti - zadnjo tekmo je odigral 11. julija - na zelenice vrnil prejšnji teden na tekmi italijanskega prvenstva proti ekipi iz Neaplja, danes ob 21. uri pa ga v Bergamu čaka nastop v Ligi prvakov proti Ajaxu.

Vrnitev Iličića še naprej odmeva v moštvu Atalante, kjer skupaj z Gómezom tvori ustvarjalno srce moštva. O tem je pred današnjo tekmo spregovoril tudi trener Atalante Gian Piero Gasperini, ki proti Ajaxu računa na prispevek obeh igralcev v napadu.

"Iličić je nazaj, zelo vesel sem, da se je vrnil. Že na tekmi v Neaplju je bil 'gospodar' igrišča, v ligi prvakov na tekmi ni bil tako dominanten, vendar je odigral zelo dobro. Za nas je on ekstra igralec, igralec z dodano vrednostjo. Mislim, da je pripravljen, in igrati mora, da bo pridobil na samozavesti," je dejal trener Atalante.

Zlatan Ibrahimović AC Milan AS Roma Serie A Šport Pol ducata golov na derbiju v Milanu

Iličić je bil v minuli sezoni izjemno uspešen v domačem prvenstvu in Ligi prvakov. V vseh tekmovanjih je na 34 tekmah dosegel 21 golov in devet podaj, na zadnji tekmi pred marčevsko prekinitvijo vseh dejavnosti pa je v osmini finala Lige prvakov proti Valencii dosegel kar štiri zadetke.

Radenko Mijatović Pretres Šport Predsednik NZS bo predlagal razrešitev Glihe
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice