Šport > Nogomet
406 ogledov

Šok v Argentini, zvezdnik padel v nezavest

sergio agüero Epa
Argentinskega napadalca so prepeljali v bolnišnico.

Ob polčasu prijateljske tekme med Argentino in Nigerijo se je v garderobi odvijala prava drama, saj naj bi zvezdnik Manchester Cityja Sergio Agüero izgubil zavest.

sergio agüero | Avtor: Epa Epa
Napadalec, ki je bil nedavno udeležen v prometni nesreči, v kateri je utrpel zlom reber, je zaradi slabega počutja moral obiskati bolnišnico v ruskem Krasnodarju, kjer sta se merili reprezentanci.

Argentinci so v prvem polčasu povedli z goloma Everja Banege in Agüera, ob koncu polčasa pa je zaostanek prepolovil Kelechi Iheanacho. Južnoameričanom v drugem polčasu ni bilo do nogometa, saj so jim Nigerijci zabili še tri gole in prišli do popolnega preobrata. Dvakrat je zadel Alex Iwobi, enkrat pa Brian Idowu.

Agüero je v bolnišnici opravil prevenetivne preglede, ki niso pokazali, da bi bilo z nogometašem karkoli narobe. Po dogovoru z zdravniki naj bi se že danes vrnil v Manchester, kjer ga bo v roke vzel klubska zdravniška služba.

Za zdaj še ni znano, ali bo zaigral na ligaški tekmi z Leicester Cityjem.

Zna se zgoditi, da se bo vodilna ekipa angleškega prvenstva zaradi dogajanja na prijateljski reprezentančni tekmi morala znajti brez najboljšega strelca Premier League. Le ugibamo lahko, kaj si ob vsem tem misli Pep Guardiola.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice