Šport > Nogomet
1099 ogledov

Šok v Erevanu, Prosinečki se poslavlja

Robert Prosinečki Facebook
Izbrani vrsti BiH v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo kaže slabo.

Hrvat Robert Prosinečki ni več selektor reprezentance Bosne in Hercegovine. Prosinečki se je odločil, da odstopi s svojega položaja po porazu v kvalifikacijah za EP 2020 proti Armeniji v Erevanu (4:2), poroča časnik Dnevni Avaz. Novico pa je popoldan potrdila tudi Nogometna zveza BiH.

Albanska nogometna reprezentanca Saj ni res, pa je... Šport Sramotna napaka Francozov: Albanija=Andora=Armenija

Prosinečki je selektorsko funkcijo prevzel januarja lani. "Pogovoril sem se z vsemi in se odločil, da odstopim. Selektorsko mesto sem prevzel, da bi se uvrstili na evropsko prvenstvo. Čeprav še nismo zapravili vseh možnosti, se počutim odgovornega," je ob odstopu dejal 50-letni trener in dodal, da bo imel novi selektor na ta način več možnosti, da reprezentanco pripravi na Ligo narodov.

O tekmi z Armenijo pa je dodal: "Zasluženo so zmagali in zaslužijo čestitke. Tudi mi smo imeli svoje priložnosti, a naša igra ni bila na pravi ravni. Bolj so si želeli zmago."

BiH je v kvalifikacijah za EP 2020 v skupini J trenutno na četrtem mestu, na šestih tekmah je zbrala sedem točk.

Slovenija Poljska Stožice Euro 2020 Video Šport Trenutek v Ljubljani: "Dajte to na pornhub!"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.