Šport > Nogomet
159 ogledov

Spektakel še ni razprodan

futsal SLO-ITA Saša Despot
Slovenska futsalska reprezentanca bo v četrtfinalu domačega EP igrala z Rusijo.

Varovanci Andreja Dobovičnika bodo poskušali na tekmi z rusko reprezentanco izboljšati največji uspeh na prvenstvih stare celine. To je bil doslej četrtfinale iz Belgije 2014.

Zgodovina je na strani Rusije, ki je na devetih medsebojnih obračunih vknjižila osem zmag in en neodločen izid. A Slovenci se v tekmo ne podajajo z belo zastavo. 

"Zdaj, ko smo začeli, ne bomo kar končali. Zdaj gremo do konca," je po tekmi z Italijo v šaljivem tonu povedal Dobovičnik in resneje nadaljeval: "Že pred prvenstvom smo vedeli, da če napredujemo iz skupine, potem naletimo na nekoga še močnejšega."

Prenose vseh tekem evropskega prvenstva v futsalu si lahko ogledate na programih SportKluba (SK).

Slovenci so obe tekmi v Stožicah odigrali pred polno dvorano oziroma pred več kot 10.000 gledalci, podobnega vzdušja se nadejajo na tekmi z Rusijo. Organizatorji so sporočili, da je za večerni spektakel na voljo še 1150 vstopnic. Tekme evropskega prvenstva v Ljubljani si je doslej ogledalo že več kot 50.000 ljudi.

Ricardinho Futsal Šport Portugalska in Španija do prvega mesta

Danes bo sicer na sporedu še en četrtfinale, ob 18. uri se bosta merila Srbija in Kazahstan. Srbija brani četrto mesto s prejšnjega EP, Kazahstan pa bron.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice