Šport > Nogomet
785 ogledov

Sprememba na vratarskem položaju pri PSG

Kevin Trapp, PSG EPA
Pri pariškem klubu bi se lahko zgodile spremembe na položaju čuvaja mreže.

Zasedba zvezdniškega kluba PSG bo po zimskem prestopnem roku ostala brez enega nekoliko manj znanih in slabše plačanih članov. Vratar Parižanov Kevin Trapp ni zadovoljen s statusom v klubu in bi se rad preselil, po nekaterih informacijah pa naj bi bil blizu selitvi v premier ligo k Liverpoolu.

Njegova selitev, agent nogometaša Jorg Neubauer je namignil, da pri PSG ne bodo nasprotovali odhodu nemškega vratarja, je povezana s še nekaj drugimi vratarji in njihovo formo. Pri pariškem velikanu že nekaj časa tako ne skrivajo tudi želje, da bi se jim sicer pridružil slovenski čuvaj mreže Jan Oblak, ob Trappovem odhodu pa bodo ugibanja v tej smeri znova narastla.

Jan Oblak Real Betis Atletico Madrid Prestopni rok Šport Velikan že v januarju po Oblaka

Trapp, leta 2015 je v Pariz iz Frankfurta prišel za deset milijonov evrov, pri PSG sicer ni več prvi vratar, ta status ima v novi sezoni Alphonse Areola. Nekateri otoški mediji že poročajo, da se je za Nemca ogrel rojak na klopi Liverpoola Jürgen Klopp, ker ni najbolj zadovoljen s formo svojega vratarskega dvojca Simon Mignolet in Loris Karius. Morda pa bo imel Klopp tudi tekmeca v ligi pri navezovanju stikov z novim vratarjem, saj so nedavno tudi pri Crystal Palaceu pokazali zanimanje za Trappa, ki je za PSG zbral 60 nastopov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.