Šport > Nogomet
1839 ogledov

Velikan že v januarju po Oblaka

Jan Oblak Real Betis Atletico Madrid
Pri evropskem velikanu so si za glavni cilj zadali nakup Jana Oblaka.

"Pri Paris Saint-Germainu so obsedeni z Janom Oblakom. Francoski klub v poletju ni uspel v svoje vrste pripeljati vratarja madridskega Atletica, a zdi se, da se pripravlja nov poizkus," so zapisali pi španskem športnem časniku As.

Pariški velikan je pripravljen slovenskega čuvaja kupiti že v januarju in ob tem spregledati tudi dejstvo, da Jan Oblak za PSG v tej sezoni ne bi smel več zaigrati v ligi prvakov, saj je v tem tekmovanju že branil barve Atletica. Bogati Parižani so colchonerosom poleg znatne vsote pripravljeni odstopiti tudi argentinskega vezista Javierja Pastoreja, še bolj zanimiva pa bi lahko bila za Atletico ponudba, ki vključuje selitev vratarja Kevina Trappa. S prihodom Nemca bi madridski klub tako imel ob Miguelu Ángelu Moyi še naprej dva kakovostna vratarja. 

Jan Oblak Joaquin Real Betis Atletico Madrid Video Šport Nora obramba Jana Oblaka

"Ni prvič, da se Pastore povezuje z Atleticom, a glavno oviro bi znala predstavlajti njegova zahteva po visoki plači. Trapp je druga izbira za Alphonsom Areolo, njegov napredek pa je tako zavrt, zato bi bil pripravljen zamenjati sredino. PSG bo v naslednjem prestopnem roku glede Oblaka pritiskal na Atlético, ki pa naj bi tako kot poleti zavračal vse ponudbe. A če se pri PSG odločijo odkupiti Oblakovo 100-milijonsko odkupno klavzulo, potem se bodo Atleti posvetili temu, da v klub vrnejo svojega nekdanjega vratarja Thibauta Courtoisa," so zapisali pri Asu. 

jan oblak atletico madrid Statistika Šport Oblak najboljši vratar v 21. stoletju

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.