Šport > Nogomet
55 ogledov

Sramota: na Marakani zrasle gobe

Gobe na Marakani Marakana gobe Crvena zvezda Instagram/Dušan Čavić
Še en dokaz, da je nekdanji evropski prvak v zadnjih letih na precej nižjem organizacijskem nivoju, kot je bil to slučaj prej, je spodnja fotografija.

V beograjskem nogometnem velikanu Crveni zvezdi ne skrivajo problemov v upravi, vsaj do sedaj pa so bili vedno lahko ponosni na svoj sloviti stadion Marakana, kjer so padli številni velikani evropskega nogometa. 

A očitno tudi največji srbski stadion čuti posledice finančne krize, na katero sicer že nekaj časa poleg medijev opozarjajo tudi nogometaši sami. Na zelenici Marakane so namreč zrasle gobe, kar nikakor ne kaže na vsakodnevno skrb za pripravo igrišča. Fotografijo je posnel obiskovalec stadiona in jo objavil na Instagramu. 

Gobe le vrh ledene gore

Zvezda, ki jo trenutno vodi slovenski trener Slaviša Stojanović, je slabo startala v letošnjo sezono, tekmovalno obdobje so obeležili tudi številni spori. Tako so navijači izžvižgali igralce na srečanju proti Donjem Sremu (2:2), ko so na Marakani praznovali 50. obletnico odprtja stadiona, navijaška skupina Delije pa je nogometaše celo slekla po porazu na gostovanju pri Voždovcu (1:0).

Kapetan Nenad Milijaš je pred dnevi javnost v imenu nogometašev v odprtem pismu opozoril na probleme v klubu. Omenil je tudi, da enostavno ni denarja za vzdrževanje strojev, s katerimi skrbijo za igrišča. Problem naj bi bil že denar za gorivo za kosilnice. Navijači in vodstvo so ostro reagirali na navedbe Milijaša, a očitno je imel nekdanji vezist Wolverhamptona vsaj delno prav, čeprav je govoril o slabo pripravljenih igriščih za trening.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.