Šport > Nogomet
16 ogledov

Stanje v kvalifikacijah

Najboljši slovenski tekmovalec na kvalifikacijski lestvici je Jure92, ki je tren Žurnal24 main
Na kvalifikacijski lestvici je trenutno najboljši slovenski tekmovalec Jure92, ki vodi tudi na mednarodni skupni lestvici poletne lige.

Med najboljšo trideseterico vseh sodelujočih tekmovalcev v virtualnem nogometu na svetu najdemo šest slovenskih tekmovalcev, in sicer Jureta92 na petem, DJProxyja na osmem, motorista1 na 15., NiPaja na 17., blueWOLVESA na 25. in FC_5ohleba na 28. mestu. Ravno tolikšno število slovenskih tekmovalcev se na svetovni lestvici zvrsti tudi v naslednjih dvajsetih mestih, kar pomeni, da je med najboljšo petdeseterico na svetu kar 12 slovenskih tekmovalcev.

Razen nemškega tekmovalca BESSERalsNZKi na drugem in dveh madžarskih tekmovalcev, SerialKillerja na sedmem in LntosCaptaina na 11. mestu, je svetovna lestvica večinoma obarvana v rdeče, modre in bele barve, ki sestavljajo zastave Avstrije, Hrvaške, Švice in Slovenije. Presenetljivo dobri so hrvaški tekmovalci, saj imajo med najboljšo petdeseterico na svetu kar 16 svojih predstavnikov.

Razlike med tekmovalci na kvalifikacijski lestvici so izredno majhne, boj za najboljši izhodiščni položaj na četrtem turnirju bo zato napet do zadnje minute. Med najboljšimi sedemnajstimi tekmovalci je manj kot 100 točk razlike, med prvo- in stotouvrščenim pa razlika znaša natančno 323 točk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.