Šport > Nogomet
2052 ogledov

Ste videli nove bizarne drese hrvaške reprezentance? Pojavili so se še rezervni

Dres hrvaške reprezentance Reševalni pas/Twitter
Po spletu kroži tudi domnevni novi dizajn rezervnih dresov hrvaške nogometne reprezentance.

V zadnjih nekaj tednih je po spletu preko medijev ali družabnih omrežij zaokrožila fotografija domnevnega novega domačega dresa hrvaške nogometne reprezentance, s katerimi naj bi naši južni sosedje nastopil na Euru 2020.

hrvaška nogometna reprezentanca FOTO Šport Cel svet se norčuje iz domnevnih novih dresov hrvaške reprezentance

Dres sestavlja vzorec številnih kvadratkov različnih velikosti, ki neverjetno spominjajo na QR kodo. Fotografijo novega dresa je prvi objavil sicer zelo zanesljiv vir nogometnih novic, Footyheadlines.

Isti vir pa je sedaj objavil tudi vzorec domnevnega rezervnega dresa, kjer je v zadnjem času standardno črno-modro kombinacijo zamenjala črno-siva. Na dresu se prav tako nahajajo tri različne velikosti kvadratkov, ki prav tako spominjajo na omenjeno kodo.

Vzorec dresa hrvaške reprezentance | Avtor: Footyheadlines Footyheadlines

Ali bo v takšnih dresih hrvaška reprezentanca resnično nastopila na Euru 2020, bo uradno znano spomladi, ko bo tekom priprav na omenjeno prvenstvo odigrala nekaj prijateljskih tekem. Vse v novi garnituri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice