Šport > Nogomet
16 ogledov

Teveza bi severnoirski drugoligaš

carlos tevez manchester city Reuters
Klub, kot je Manchester City, se prav gotovo ne bo preveč obotavljal glede nadomestila za, najverjetneje, odpisanega Carlosa Teveza. Sledi nov prihod iz Arsenala? Senzacionalno in na moč optimistično pa si ga je zaželel tudi severnoirski drugoligaš.

Svoj lonček je po sporu Manchester Cityja in Carlosa Teveza takoj želel pristaviti domala anonimni severnoirski drugoligaš Limavady United, ki si je Argentinca zaželel na posojo do konca sezone. Seveda Carlosa Teveza ne bi mogli plačevati, so zapisali v faksu, poslanem na Cityjev naslov, ampak – tako Severni Irci – menijo, da bi celo napravili Cityju uslugo, ker bi Tevez ostal v formi do prodaje.

"Zelo zadovoljni bi bili, če bi bil gospod Tevez pri nas na posoji do konca sezone oziroma prodaje. Tako bi vam zagotovili, da ne bi izgubil pravice nastopanja v Ligi prvakov,“ so zapisali v omenjenem faksu: "Seveda ga nismo sposobni plačevati, vendar smo prepričani, da tudi vi vidite koristi v tem, da je v formi do prodaje.“ O optimizmu ponudbe presodite sami ...

A po poročilih angleških medijev Manchester City bojda načrtuje podpis pogodbe z Robinom van Persiejem. Nizozemec je jasno mišljen kot zamenjava za Teveza, ki po incidentu vsekakor ni več med najbolj zaželenimi v sinje modrem delu Manchestra. Zaradi zavrnitve vstopa v igro z rezervne klopi je Argentinec suspendiran za dva tedna, čeprav je zatrjeval, da sploh ni zavrnil igranja.

Trener Roberto Mancini meni, da bi trenutno klub lahko dobil približno polovico od dobrih 46 milijonov evrov, kakršno kupno ceno je City zahteval zanj poleti. No, zastonj pa zagotovo ne bo niti van Persie, čigar pogodba se izteče leta 2013.

Komentarjev 1
  • 1111 20:58 30.september 2011.

    še zmeraj je italijan dobro zamešal, tako, da je smrdelo še dolgo...ne bo dolgo MC pod italijančkom...