Šport > Nogomet
1312 ogledov

"To je res dobra taktika!

Slovenija - Ciper Anže Petkovšek Slovenska nogometna reprezentanca v 4. krogu lige narodov v Ljubljani s Ciprom.
Slovenski nogometni navdušenci so bili po dvoboju s Ciprom znova slabe volje.

Domači remi proti Cipru vsekakor ni zadovoljil navijačev slovenske reprezentance, ki so svoje razočaranje hitro pokazali tudi na socialnih omrežjih. Še enkrat več se je oglasilo veliko takšnih, ki menijo, da bi moral predsednik Nogometne zveze Slovenije Radenko Mijatović poiskati zamenjavo za Tomaža Kavčiča. Ta je na dosedanjih tekmah vpisal le eno zmago na prijateljskem obračunu v gosteh pri Črni gori.

Slovenski ljubitelji nogometnega okroglega usnja so se po sicer prvi točki v Ligi narodov znova zatekli k ciničnim in sarkastičnim opazkam, kar sicer kaže, da jim ni vseeno za prihodnost reprezentance, ki je dvakrat nastopila na svetovnih prvenstvih (2002 in 2010) ter enkrat na evropskem prvenstvu (2000), zdaj pa je od podobnih dosežkov precej oddaljena. "Ne delajte se presenečeni! Seveda bomo izpadli v skupino D, ker si bomo tako lažje zagotovili neposredni nastop na naslednjem EP. To je pravzaprav dobra taktika že od vsega začetka," je tako moč zaslediti na socialnih omrežjih. Nekoliko je takšno razmišljanje spodkopal zadetek Nejca Skubica, ki je Sloveniji še ohranil možnosti, da v zadnjih dveh tekmah proti Norveški in Bolgariji na lestvici preskoči Ciper. Ta je zbral štiri točke, Slovenija eno, Norveška in Bolgarija pa po devet.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice