Šport > Nogomet
3220 ogledov

To je Ronaldo mislil, da bo počel pri 36 letih

cristiano ronaldo Epa
Petkratni dobitnik zlate žoge in eden najboljših nogometašev vseh časov je dopolnil 36 let.

Čeprav je vedno veljal za enega fizično najbolje pripravljenih nogometašev na svetu, je Cristiano Ronaldo ob osebnem prazniku priznal, da tudi sam ni pričakoval, da bo pri 36 letih še vedno krojil vrh svetovnega nogometa.

"Kot otrok sem mislil, da bom pri 35 letih lovil ribe na Madeiri. Niti v sanjah si nisem predstavljal, da bo igral tako dolgo in osvojil vse to, kar sem," je povedal najboljši strelec aktualne sezone Serie A

handanović Redko videno Šport Ronaldo kaznoval gromozansko napako Handanovića

Ronaldo je 36. rojstni dan praznoval v krogu svoje številčne družine.

"36 let, neverjetno! Zdi se, kot da se je vse začelo včeraj, a moje potovanje je že polno dogodivščin in spominov. Moja prva žoga, prva ekipa, prvi gol... Čas beži! Od Madeire do Lizbone, od Lizbone do Manchestra, od Manchestra do Madrida, od Madrida do Torina, a kar je najpomembneje, iz dna srca v svet. Dal sem vse, kar sem lahko. Nikoli se nisem zadrževal in se vedno poskušal prikazati v najboljši luči. V zameno sem dobil vaše občudovanje, pozornost in brezpogojno podporo. Za to se vam nikoli ne bom mogel dovolj zahvaliti. Brez vas mi ne bi supelo. Ob slavju 36. rojstnega dne in 20-letni karieri profesionalnega nogometaša mi je žal, da vam ne morem obljubiti naslednjih 20 let, lahko pa obljubim, da boste od mene vedno dobili 100%. Še enkrat hvala za vso podporo in prijazna sporočila. To mi ogromno pomeni. V mojem srcu imate posebno mesto," je navijačem sporočil Ronaldo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice