Šport > Nogomet
14949 ogledov

Toliko denarja Ronaldo vsak mesec nakaže Georgini

Instagram
Premoženje portugalskega superzvezdnika se ocenjuje na slabe pol milijarde evrov.

Cristiano Ronaldo je eden najbolje plačanih in najbogatejših športnikov na svetu. Njegova letna plača pri Juventusu znaša 31 milijonov evrov, kar pa ne vključuje bonusov ali drugih finančnih stimulacij.

Portugalec ima prav tako sklenjene donosne pogodbe s številnimi pokrovitelji, kar mu vsako leto prinese na desetine milijonov evrov. Po podatkih revije Forbes je 35-letni veteran samo v letu 2019 zaslužil kar 109 milijonov ameriških zelencev.

cristiano ronaldo NZS Šport Zdaj tudi uradno: Cristiano Ronaldo prihaja v Ljubljano!

Bajni zaslužki mu omogočajo razkošno življenje, v katerem uživa tako ožja kot širša družina, zelo dobro pa je poskrbljeno tudi za njegovo zaročenko Georgino Rodriguez.

Po poročanju britanskega časnika The Sun ima 26-letnica, ki se je v zvezi z Ronaldom odpovedala karieri in se posvetila njunim štirim otrokom, 96.000 evrov žepnine. Toliko denarja ji namreč vsak mesec na račun nakaže Ronaldo.

 | Avtor: Instagram Instagram

Z megalomanskimi zaslužki lahko Portugalec in njegova družina uživajo življenje, o katerem lahko navadni smrtniki samo sanjajo. Zasebna letala, jahte, luksuzni avtomobili ter pregrešno drag nakit in oblačila so del njihovega vsakdana.

Čeprav je Ronaldo zaslužen za levji delež bogastva, pa to še ne pomeni, da njegova izbranka ne prispeva k družinskemu proračunu. Georgina ima namreč na družbenem omrežju Instagram kar 16,5 milijona sledilcev, s promocijskimi objavami pa naj bi mesečno zaslužila približno 8000 evrov.

Cristiano Ronaldo Ronaldo Šport "Mislil sem, da bom pri 35 letih lovil ribe na Madeiri."

Cristiano in Gerogina sta v svezi tri in pol leta. Skupaj imata štiri otroke, a le enega biološkega, tj. Alano Martino (2). Nadomestni materi, katerih identiteta ni znana, sta Ronaldu rodili še dvojčka Evo (2) in Matea (2) ter Cristiana Jr. (9).

Georgina Rodriguez je svojega dragega nedavno presenetila s 180.000 evrov vrednim Mercedesom, ki mu ga je podarila za 35. rojstni dan. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌟 🎥 * * * * * #sanremo2020 #rai #italy #georginarodriguez

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Magic night ✨🌃 #sanremo2020

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Komentarjev 1
  • luna62 21:50 08.junij 2021.

    Žena po poklicu.