Šport > Nogomet
2027 ogledov

Transvestit: "Imam slike, lahko dokažem, da sem bila z Icardijem!"

Guendalina Rodriguez Instagram
Zloglasna družina Icardi je pred novim škandalom, saj se je v medijih pojavil transvestit, ki trdi,da ima dokaz, da je Mauro Icardi z njim prevaral ženo Wando Naro.

Zloglasni napadalec Interja Mauro Icardi, ki zadnje čase s svojim obnašanjem bolj kot na igriščih blesti izven terena, bi se lahko znašel v središču seks škandala, saj je transvestit po imenu Guendalina Rodriguez objavil, da naj bi imela spolne odnose.

Guendalina Rodriguez, ki naj bi stalno prejemal grozilna sporočila s strani Icardijeve žene Wande Nare, se je odločil, da bo svojo obtožbo podkrepil z dokazi, saj naj bi bil pripravljen objaviti fotografije, ki so nastale tekom spolnega odnosa.

wanda nara Trenerjev odziv Šport Icardi in žena spet dvigujeta prah z golimi fotografijami

"Kmalu vam bom dokazala, da je vse to resnica. In to s fotografijami. Žal mi je zaradi njegovih otrok in žene, to je zelo problematično, toda imela sem spolni odnos z Icardijem! Nisem bila niti prvi, niti zadnji transvestit, s katerim je spal. Celo Wanda je klicala tekom najinega časa v postelji," je Icarda preko medijev obtožil Rodriguez.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Guendalina Rodriguez (@guendalinarodriguez28) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Guendalina Rodriguez (@guendalinarodriguez28) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Guendalina Rodriguez (@guendalinarodriguez28) on

 

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice