Šport > Nogomet
18 ogledov

Tri zvezdice in pol za Handanovića

Handanović Pazzini AC Milan Inter Serie A Italija liga prvenstvo EPA
Nedeljski derbi med Milanom in Interjem se je v rezultatskem smislu zaključil že v 3. minuti, ko je končnih 1:0 postavil Samuel. K zmagi modro-črnih je veliko prispeval Samir Handanović, ki je z nekaj pomembnimi obrambami mrežo Interja ohranil nedotaknjeno.

Interju je v velikem mestnem derbiju uspelo premagati Milan, čeprav so celoten drugi polčas odigrali z igralcem manj. Rossoneri so bili po tekmi razjarjeni, saj so si ustvarili mnogo več priložnost, medtem ko so se modro-črni v drugem polčasu bolj ali manj samo branili.

V zaključku prvega polčasa so Rossoneri že mislili, da so si priigrali izenačenje, ko je odbito žogo Handanovića v mrežo poslal Montolivo. Slavje pa je bilo kratkotrajno, saj je bil zadetek razveljavljen zaradi prekrška nad slovenskim vratarjem.

Po prekršku nad Robinhom v kazenskem prostoru so nogometaši Milana zahtevali enajstmetrovko, vendar je sodnik njihove pozive preslišal. Handanović je ubranil vse nevarne poskuse Bojana, medtem ko Montolivu kljub številnim strelom ni uspelo resneje ogroziti slovenskega reprezentanta. Portal Goal.com je igro Samirja Handanovića označil za brezhibno, za svojo predstavo pa si je od skupno petih prislužil tri zvezdice in pol.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.