Šport > Nogomet
2662 ogledov

Tudi kot trener se ni umiril, po tekmi do krvi pretepel tekmeca

Joey Barton
Nekdanji član Manchester Cityja in Newcastla se ni umiril niti v trenerski vlogi.

Joey Barton je med igralsko kariero veljal za umazanega nogometaša, na zelenici je tako tekmece provociral, jih večkrat spravil tudi ob živce, sam pa je velikokrat prejel rdeči karton zaradi grobih prekrškov in ugovarjanj sodniškim odločitvam. Med svojo športno potjo si je prislužil tudi zaporno kazen zaradi pretepov zunaj zelenic.

Nekdanjega člana Manchester Cityja, Newcastla, QPR-ja, Marseilla, Burnleyja in Rangers pa pamet očitno ni srečala tudi v vlogi trenerja. Bivši nogometaš, ki je zbral tudi en nastop za angleško reprezentanco, je tokrat kot prvi mož na klopi kluba Fleetwood Town po ligaškem dvoboju obračunal s trenerjem Barnsleyja Danielom Stendelom. Po porazu Fleetwooda z 2:4 je prišlo do prepira v tunelu, Barton pa je tekmeca udaril s čelom v obraz. Stendel je obležal v krvi.

Barton je kasneje želel posledicam uiti skozi stranska vrata stadiona, a ga je, ko je že z vozilom zapuščal objekt, ustavila policija in ga odpeljala na zaslišanje.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice