Šport > Nogomet
3890 ogledov

Uefa sprožila postopek proti Ateticu

Epa
Atletico Madrid je na prvi četrtfinalni tekmi lige prvakov izgubil proti Manchester Cityju.

Disciplinska komisija Evropske nogometne zveze (Uefa) je zaradi nestrpnega obnašanja navijačev sprožila disciplinski postopek proti Atleticu iz Madrida, poroča hrvaška tiskovna agencija Hina. Atletico Madrid je v torek izgubil na prvi tekmi četrtfinala lige prvakov proti Manchester Cityju z 0:1.

V svojem disciplinskem poročilu komisija sicer ni razkrila, za kakšno obliko diskriminacije navijačev je šlo, španske prvake, za katere brani tudi slovenski reprezentančni vratar Jan Oblak, pa med drugim poročilo bremeni tudi metanja predmetov na zelenico v Manchestru.

Odločitev bo komisija sprejela še pravočasno glede na povratno srečanje, ki bo 13. aprila v Madridu.

Kritike dežujejo Šport Blamaža Oblakovega Atlética: "Česa takšnega pa še ne!"

Uefa je danes po poročanju nemške tiskovne agencije dpa začela tudi preiskavo obračuna četrtfinala konferenčne lige med norveškim Bodo/Glimtom in italijansko Romo. Incident naj bi se zgodil ob koncu srečanja, ki ga je norveško moštvo dobilo z 2:1.

Roma je po tekmi obtožila nasprotnega trenerja Kjetila Knutsena, da je fizično obračunal z Nunom Santosem, trenerjem vratarjev rimskega prvoligaša. Danes so se pri Bodo/Glimtu odzvali in obtožbe označili za neresnične, posnetki pa naj bi razkrili, da je prepir in kasnejše fizično obračunavanje začel trener vratarjev iz štaba Portugalca Joseja Mourinha, ki vodi Romo.

Norveška ekipa je zadevo predala tudi tamkajšnji policiji, piše dpa.

Aleksander Čeferin Bitka dobljena Šport Čeferin preprečil novo 'neumnost': "Predloga ni več na mizi"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.