Šport > Nogomet
894 ogledov

Drama pred tekmo, Benzema skoraj ne bi zaigral

Karim Benzema Profimedia
Francoskega nogometaša je rešil maser kluba.

Karim Benzema je blestel na prvem četrtfinalnem obračunu lige prvakov proti Chelseaju, dosegel je tri zadetke na gostovanju madridskega Reala v Londonu. Nogometaši iz španske prestolnisce so zmagalis 3:1. A le malo je manjkalo, da bi francoski napadalec zaradi bizarne napake ostal brez tekme.

Po tekmi je tako trener Reala Carlo Ancelotti razkril, da je Benzema pozabil prepustnico za vstop na stadion. "Dejal sem mu že, da ne bo mogel zaigrati, ker je izgubil akreditacijo. Brez nje ne more na stadion. Vse skupaj je rešil naš maser. On je našel Karimovo akreditacijo in vsi smo se na koncu nasmejali tej situaciji. O Karimu pa nimam nič kaj za povedati, on je resnično fantastičen," je po dragoceni zmagi proti branilcem naslova dejal italijanski strateg.

Benzema je na tekmi zadel v 21., 24. in 46. minuti. V tej sezoni je v dresu Reala odigral 36 tekem v vseh tekmovanjih in dosegel 37 zadetkov. Ob tem je zbral še 13 asistenc.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice