Šport > Nogomet
2632 ogledov

Po trku s tramvajem tragično preminil mlad nogometni reprezentant

Luka Lucić HNS
V prometni nesreči v Nemčiji je tragično preminil komaj 16-letni hrvaški nogometaš.

Po policijskih poročilih iz Nemčije naj bi v torek 11. avgusta v večernih urah tragično preminil 16-letni kolesar, katerega je zbil tramvaj.

Po pisanju nemškega medija Fenix magazin naj bi šlo za mladega hrvaškega nogometnega reprezentanta Luko Lucića. Informacijo je kasneje potrdila tudi Hrvaška nogometna zveza (HNS).

"V imenu vseh zaposlenih pri Hrvaški nogometni zvezi, ter še posebej v imenu strokovnega štaba U-17 reprezentance, izražamo svoje globoko sožalje njegovi družini, prijateljem ter soigralcem ob tej nenadomestljivi izgubi. Počivaj v miru," so sporočili iz HNS-a.

Do grozljive nesreče naj bi prišlo v okrožju Esslingen v Baden-Württembergu v Nemčiji. Kolesar naj bi utrpel hude poškodbe, s helikopterjem je bil prepeljan v bolnišnico, a so bile posledice nesreče prehude.

Po poročilu nemške policije naj bi 16-letnik s kolesom želel prečkati progo, a je pri tem spregledal tramvaj, katerega voznik je na vso moč zavrl ter pritisnil na hupo, a se nesreči ni več dalo izogniti. Voznik tramvaja in potniki so bili nepoškodovani.

Lucić je sicer za mlado hrvaško reprezentanco (U-17) debitiral februarja letos, za kockaste pa je zbral 3 nastope. V Nemčiji je branil barve mlajših selekcij ekipe Stuttgarter Kickers.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice