Šport > Nogomet
2714 ogledov

Velik preobrat glede prodaje Olimpije

Milan Mandarić
Po poročanju Dela je prodaja Olimpije padla v vodo.

Predsednik aktualnega slovenskega podprvaka Milan Mandarić naj bi klub prodal italijanskemu poslovnežu Gabrieleju Nardinu, vendar mu ta ni nakazal dela kupnine v višini treh milijonov evrov.

Milan Mandarić Prodaja Olimpije Šport Mandarić še ni dočakal nakazila

Saga je zdaj dobila nepričakovan preobrat, saj se je Mandarić po poročanju Dela naveličal praznih obljub ter dokončno prekinil komunikacijo z Nardinom.

Italijanski poslovnež naj bi Mandariću več mesecev obljubljal plačilo kupnine, vendar se je izkazalo, da denarja v resnici sploh nima.

Aktualni predsednik tako za zdaj ostaja na funkciji, možnega vlagatelja pa naj bi iskal drugje. Naloga ne bo lahka, saj za nakup ljubljanskega kluba doslej ni bilo praktično nobenega zanimanja.

Po navedbah Dela se bo Mandarić zdaj raje osredotočil na tekočo sezono.

Safet Hadžić Trener Olimpije Šport Lahko bi si napolnil žepe, a je zavrnil 10.000 evrov

Nardin je sicer pred dnevi v pogovoru za Ekipo24 zatrjeval, da je njegova namera o nakupu še kako resna in blizu uresničitvi, a so se stvari očitno spremenile. Mandarić naj bi nezavidljivo finančno situacijo v klubu reševal pozimi, ko bi lahko Ljubljano zapustilo več ključnih igralcev prvega moštva.

Milani Mandarić želi po štirih letih skleniti delo v Ljubljani, potem ko je osvojil po dva naslova državnega in pokalnega prvaka, vendar za nakup Olimpije ni bilo velikega zanimanja. Edini vlagatelj, ki je pokazal zanimanje za Olimpijo, je italijanski poslovnež Gabriele Nardin, za katerim pa naj bi bili neuspešni nogometni poskusi na Malti, v Španiji in na Portugalskem.

safet hadžić Prva Liga Šport Olimpija ni več prva
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.